Stýská se mi ;-)

Stýská se mi ;-)

autor Daniel Rajdl -
Počet odpovědí: 2

Dobrý den,

jedním z nejtěžších úkolů v online kurzu je rozpoutat diskusi. Zároveň víme, že diskuse patří mezi nejefektivnější způsoby učení. Pomozte mi diskusi rozjet. Pro začátek mi napište, jaké téma jste si na prezentaci vybrali a jaké interaktivní prvky se pokusíte zapojit (diskuse, hlasování - jakou formu, ...).

Pro nadšence posílám odkaz na kurz, který podrobněji rozebírá různé aspekty tvorby prezentace. Koukněte, třeba najdete inspiraci úsměv.

E-learningu zdar!

Dan Rajdl

V odpovědi na Daniel Rajdl

Re: Stýská se mi ;-)

autor Karolína Hrubá -

Dobrý den, 
(doufám, že jsem pochopila správně, že má diskuze probíhat tady) jako téma jsem si vybrala externí otitidy. Do prezentace jsem vložila pár otázek na hlasování se Student Socrative, tak snad to bude fungovat :D. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějakém způsobu, jakým by se posluchač dostal pomocí QR kódu rovnou do místnosti, aby nemusel vyplňovat její jméno? 

Děkuji, hezký víkend, 
Karolína 

V odpovědi na Karolína Hrubá

Re: Stýská se mi ;-)

autor Daniel Rajdl -

Dobrý den,

super, díky, že diskutujete. Bohužel u Socrative neumím poskytnout rovnou odkaz (nebo QR kód), který by rovnou přihlásil do příslušné místnosti/na příslušný test. Myslím, že to systém neumožňuje. Jde to u PollEverywhere, které se dá i rovnou integrovat do slidů (odkaz je pak ve stylu pollev.com/kajahruba. Zvažte úsměv.

Zítra,

Dan